Pages

Friday, May 2, 2014

The Zenith Hotel

Salam semua..
I'm in Kuantan now:)

Actually this is last minute. Hubby ada kursus at Vistana Hotel Kuantan. Hubby punya kursus ni one day je. Mulanya hubby plan pegi ngan bos dia dan balik Kelantan terus pada hari yang sama. Tapi sebaliknya pulak yang jadi hehehe.

Hubby tnya nak ikut ke tak? Of course la nk itot, haha. So kitorang book hotel last minute. The Zenith Hotel. Alhamdulillah ada kosong. So here we are.

Very nice hotel. Kami bertolak awal dan sampai awal, kol 11 pagi gitula. Sampai je terus check in. Saja je tanya bole check in awal ke tak. Alhamdulillah boleh and no extra charges. Hehe.. The hotel staff also were very nice. Hotel ni pulak terletak depan East Coast Mall. Jalan kaki je. Best gler...

Lepas check in, kami jalan2 kat mall tu and lunch kat situ. Makan ayam penyet haha. Lama giler kot tak makan ayam penyet. Last makan on zaman student. Nmpak je restoren ayam penyet ni, tak pikir panjang da, terus masuk. Puas hati. Haha.. Then shopping2 skit. Kejap je, penat.

Balik hotel, rehat je. Nak mandi kolam, still panas. Da petang tu plak hubby da siap2 nk gi vistana hotel, ada dinner. Kebetulan adik ipar datang visit kitorang, tak la boting sangat kena tinggal ngan hubby, hehe. Malamnya aku layan industan sambil makan jajan, hahaha. Jeles btol ngan hubby dinner halal chinese food kat vistana tu. huhuhu...

Ni aku update blog ni pun smbil tengok industan ler ni. Boringnyaaa.. Aisyah pn da tido da. Cepatlaaa abg balik, I miss u..