Pages

Wednesday, October 23, 2013

Abi dan aisyah ^^


Salam semua :)

Hari ni terasa nk menulis pasal abi dan aisyah plak... Hehe
Makin lama aisyah makin cerdik. Clever girl anak mommy ni. Dulu boleh duk sorang2, main sorang2 ..
Sekarang memang xbole da nk tinggal dia sorang2, menangis terus.. Manja betol..

Progress aisyah
- pandai main peek a boo ngan mommy
- pandai nyanyi ngan suara comel dia tu
- pandai tegur mommy abi
- pandai cruising tapi xboleh crawl lagi
- boleh berdiri with support
- bole lompat with support
- good pincer grip
- pandai main ipad abi dia, huhu

Tapi makin besar, aisyah makin manja ngan abi.. Kedudukan mommy telah dirampas oleh abi, huhu, sedihnyaaaa
Mommy keluar keje pagi2 lpas subuh, aisyah tido lagi, mommy balik keje da malam kol 8-9 pm. Tiap2 hari macam tu smpaikan masa untuk aisyah da kurang. Tu tak kira lagi tyme mommy oncall. Skrg ni aisyah lagi nak ngan abi berbanding ngan mommy. Sedih gler. Bila tgk video2 masa mommy dalam pantang dulu, aisyah berkepit ngan mommy je 24 jam. But now? Huhu..

Abi skrg tak kerja, tengah buat master, so duk rumah je jaga aisyah, best sangat bole main and layan aisyah. Masa peringkat umur aisyah sekarang yang parents kena bagi bnyak perhatian, didikan, play ngan baby, tapi mommy got no time for that.. Sedih sangat..

Whatever happen, aisyah nombor 1 dalam hati mommy. Mommy sayang cinta aisyah sangat2. Semoga Allah panjangkan umur anak mommy, beri kebahagiaan kat aisyah humaira dunia akhirat. Amin :)