Pages

Monday, August 12, 2013

Love this sooo much 😄

I just found this really cute theme and color keyboard for my Iphone...
I'm a happy lady.. Yeay

Check this out ^^





Mujur ada aisyah...

Salam semua :)

Aisyah sekarang da almost 8 months..
Perkembangan aisyah yang latest
-aisyah da pandai guna walker, tapi undur, hehe.. Xpandai lagi gerakkan walker ke depan, hehe
-aisyah suka main pee-ka-boo ngan mommy
-aisyah lagi suka main ngan mommy than her toys
-aisyah cepat boring dengan her toys, huhu

Mujur ada aisyah.. Nasib baik ada aisyah.. Pengubat letih mommy, pengubat duka mommy, penyeri hidup mommy, peminat setia mommy, hehehe...

Aisyah is my life ! ^^
As long ada aisyah, I can survive :)

Saturday, August 10, 2013

Favourite hubby

Tart nanas- Favourite cookies hubby

Hubby saya  suka sangat tart nanas. Dia cakap yg paling sedap dia makan biskut yang di buat oleh mak kawan dia, megat. So, saya pun belajarla buat tart nanas, just for my hubby. Licin dia makan, hehe.. Tapi hubby cakap still biskut mak megat the best. I have to get the recipe from mak megat ni, hehe...


Monday, August 5, 2013

Aisyah da dapat baju raya... Yeay...

Finally...
Mommy jumpa jgak baju raya adik aisyah.. 
Nanti raya mommy upload baju raya adik aisyah:)

For now, enjoy pics latest adik aisyah :)





Friday, August 2, 2013

Today's cookies :)

Hari ni saya dan husband buat biskut arab pulak. Hehe
It's actually fun. Feeling satisfy bila lihat hasilnya. Hehe. 
Masa pegi ambik oven at my house, ummi cakap sempat ke kak nk buat biskut raya, dengan kerja agi, anak lagi. Well, sempat je, hehehe. Tak sabar nk tunjuk hasilnya kat ummi. Hehe




New project~ making cookies for raya ^^

   Hari Raya makin dekat menjelang tiba :)
Semakin terasa suasana hari raya tu, hehe. Even though I kerja on hari raya pertama, tapi tetap semangat nk sambut raya, haha. Sedihnya terpaksa kerja hari raya first. Takpela, demi tugas, saya redha. 

Malam ni, balik je dari kerja around 8.30 pm, terus ajak hubby pegi beli barang2 buat biskut dan kek raya. Hehe.. Semangat je, even penat baru balik kerja tapi tetap happy dan teruja nak buat biskut. So, start with simple cookies which is cornflakes madu :)

Hubby love it sooo much. Hubby cakap senang dan sedap. :)))
Thanks to my hubby sebab sudi tolong saya buat biskut :)