Pages

Friday, May 31, 2013

Selamat pengantin baru ngoh :)

Alhamdulillah..

Hari ni 31/5/13 jumaat, ngoh selamat menjadi suami kepada adik ika kite yg comey lote. Tahniah dari kak mirah sekeluarga..

Ngoh ni adik ipar my sis. Da macam adik sy sendiri dah. Kami sekeluarga memang rapat. Tahniah again buat ngoh dan isteri..

Barakallah :)





Sunday, May 26, 2013

Happy newly wed fira :)

Barakallah to my friend-zafira dan pasangan. Semoga berbahagia till jannah. Apa yg penting kena tolak ansur, understand each other, trust, honesty, and loyalty. InsyaAllah bahagia:)

Sorry ek fira lambat sikit sy sampai (actually lambat bnyak, hehe). Bertolak pun da lambat, jalam jammed and sesat, so paham2 la, hehehe.

Tak sempat nk snap pic tadi sebab da lewat, huhu. Papepun u looked gorgeous fira, as always. Congratulation again fira :)

Saturday, May 25, 2013

Babygirl aisya gatal gusi... Hehe

Alhamdulillah

Aisya da 4 and half months old.
Hubby cakap aisya selalu gigit jari, rupe2 nya dia gatal gusi.. Nk tumbuh gigi ke? Macam awal je lg, hehe

Since hari kerja malam, pagi2 lagi kuar ngan hubby cari teether untuk aisya, hehe. And she love it ..





Tuesday, May 14, 2013

Aisyah Humaira at 4 months old

At 2/5/13, my princess da 4 month old. Cepatkan.. Feel like just yesterday my princess moving inside my womb.

Sekarang aisyah da pandai tarik perhatian mommy dan abi dengan cara menjerit... Hehe.. Aisyah tak nangis tapi menjerit bila dia boring duk sorang2 or lapar susu. Dengan suara dia yang comel tu, mulut tecit, gerraamm..







Sunday, May 5, 2013

Princess Aisya~

Jumaat lepas mommy offday. Dapatla bawak my only princess tu pegi jalan2 kat KB mall together ngan abi... Yeay ;)

Mula2 decide nak pegi pantai, tapi tengok hari macam nak hujan, change plan last minute, pegi mall je, huhu. But okeyla dari terperap je kat rumah. Mommy pn nk release tension asyik kerja siang malam. Huhu..

Aisya happy sangat. Tak nak duk dalam stroller sebab nk tengok orang. Hehe.. ..











Thursday, May 2, 2013

Budak botak !!

Ce teka sape budak botak?? 😂
---> my babygirl!!! Huhuhu 😭😱

Aisyah da botak.... My abah and hubby yg botakkan kepala aisya masa I gi kerja! Huhu.. Sedeyyy sangat..