Pages

Tuesday, November 6, 2012

thank you abang~

sweeettt je my hubby ni...

suke post video kt blog tp tak cakap pn, tau2 je da ada kt blog...hehe..
dulu pun masa tengah kawan, abang suke buat simple things but sweet. rinduuunye kenangan zaman study kat universiti dulu. malam2 minggu, abang selalu bawak ayang pegi study kt main campus, sebab libry sana lagi besar and tutup lambat. abang suke conteng buku ayang dengan ayat2 cinta abang tu hehe. kadang2 tu abang suke letak notes ayat2 romantik dia tu dalam purse ayang la, dalam buku....nakal!! but sweet...hehe.

abang suke beli teddy bear yg kecik2 tu, yang ada love, even bukan hari special apa pun. tau2 je ada suprise. sekarang pun, da nak jadi ibu pn, abang still belikan bear kecik2 tu, pastu susun dalam kereta ayang. comellll je abang ni... thank you sayang.

Masa ayang posting kat HKL, kite berjauhan sebab abang kat Serdang,ayang kt KL. kite jumpa sekali seminggu. tiap kali jumpa, ada je benda yang abang belikan untuk ayang...coklat esp Hershey kisses tu, bunga ros, gula2, hehe... Dahla kantoi beli bunga ros sebelah blok hostel ayang, hehe. tp semua tu sgttt sweeeeeetttttt.

Dulu zaman belajar kat university, sebelum abang bawak kereta, kite selalu keluar dating naik bas and lrt. pastu ayang malu2 and bawak rumet teman, bam la selalu jadi mangsa ayang, hehe. bila jumpa je abang suka main handphone ayang and tau2 je ada suara dia yg dia record dalam phone org. paling tak bole blah suara abang nyanyi untuk ayang, haha. dahla reka sendiri lirik lagu, heheheh.  sweet memories.

Tiap kali ayang sakit, demam teruk, abang yang bawak ayang pegi Pusat Kesihatan UPM. even housemates ayang offer nak bawa ayang pegi klinik, ayang tak nak. nak jugak tunggu abang balik surau lepas isyak, sebab nak pegi klinik ngan abang...hehe...sorii susahkan abang.

tiap2 petang ayang mesti ajak abang teman ayang brisk walking around university tapi abang malu2 and segan dengan member2 surau abang. last2 nya ayang kua ngan housemates je. tapi hujung minggu abang teman jugak ayang brisk walk sebab tak nak ayang sedih, pastu sibuk rakam ngan handphone dia...hehe.. thank you syg sebab sudi temankan ayang.

dulu ayang tak makan dinner, konon2 nak jaga badan,hehe. tapi abang suka ajak ayang teman abang makan especially kalau hujung minggu, so kite share makanan yang sama sebab ayang tak nak makan banyak malam2. thanks syg sebab sudi share mknan ngn ayang.

abang suka buat surprise untuk ayang. antara surprise yang ayng xbole lupakan masa birthday ayang yang ke 23. masa tu ayang tengah kerja kt Hospital Tanah Merah. abang buat surprise yang terbesar ayang rasa. abang drive dari KL ke Kelantan semata2 nak buat surprise untuk ayang. sepanjang hari ayang kol abang tak jawab. sedih sangat time tu, abang macam lupa je birthday ayang. rupa2nya budak ucuk ni buat surprise. tau2 je da ada kat depan ward, hehe....sweet je. pastu siap belikan cheese cake black forest secret recipee untuk ayang. nasib baik bos bagi kelonggaran untuk jumpa abang, keluar lunch kejap ngan abang. thank you soooo much syg...

love you forever my dear hubby






Monday, November 5, 2012

Just fOr yoU...



Kau boleh acuhkan diriku
Dan anggap ku tak ada
Tapi takkan merubah perasaanku
Kepadamu

Kuyakin pasti suatu saat
Semua kan terjadi
Kau kan mencintaiku
Dan tak akan pernah melepasku

Aku mau mendampingi dirimu
Aku mau cintai kekuranganmu
Selalu bersedia bahagiakanmu
Apapun terjadi
Kujanjikan aku ada


Kau boleh jauhi diriku
Namun kupercaya
Kau kan mencintaiku
Dan tak akan pernah melepasku

Aku mau mendampingi dirimu
Aku mau cintai kekuranganmu
Aku yang rela terluka
Untukmu selalu