Pages

Wednesday, June 22, 2011

cuti2~

salam semua....

long tyme no new entree
bukan sebab sibuk tapi malas baso (deal) dengan internet lembap...hehe=]

aku da boring tahap tak tahu nak cakap ape da
same je rutin tiap2 hari...kemas rumah, masak, urus adik2, makan, tengok tv, tido...huhu
boring2....tapi tak nak keje lagi, nak buat sumthing yang fun....
jalan2 cari makan, shopping, tengok wayang....tapi tak de wayang kat kelantan...jimat duit,hehe

nasib baik la ada tv, takdela boring sangat
saya suka channel 701 dan ke atas
sebab ada nigella bites, french food at home, jamie oliver, hell's kitchen, anna olson, license to grill, top chef, masterchef australia, chef at home...
OH...I LOVE FOOD AND COOKING!!!! hehe

faveret2 show yg lain saya suka got to dance, australia and america next top model, E-news, the kardashian, kimora fabulous lane, channel national geografi...haha
pendek kata masa free saya memang duk tercongok depan tv jela...

dengar citer induksi bulan 7....tak lama da..
takot la pulak bile pikir nak keje
rasa macam da kosong je otak bile lama sangat cuti, huhu
insyaALLAH.....saya akan cuba untuk pikul tanggungjawab as a doctor bile da keje nanti
cuma saya tak tahu samada saya da redi mentally untuk kerja yang taf ni,huhu
berserah jela...

Monday, June 13, 2011

selesai suda majlis merisik~

alhamdulillah....syukur ke hadrat ILLAHI...
walaupun keputusan di buat agak mengejut, tapi segala2 nya berjalan lancar..

11/6/2011
tarikh yang istimewa bagiku
dua peristiwa penting
1-majlis merisik ku
2-game bola the red warrior lawan tganu....(tak polah kalah pun, takde rezeki,adat perlawanan,hehe)

semoga segala2nya berjalan lancar selepas ni
semoga aku dipertemukan jodoh dengan Mohd Asyran...
semoga hubungan ini diberkati ALLAH
semoga ALLAH melembutkan hati kami, saling tolak ansur, jujur dan bahagia sokmo
insyaALLAH....

Thursday, June 2, 2011

chuck time~

salam guys=))))))
semoga hari ni kite semua ceria and happy~

chuck time!!
as the title imply, chuck time ni sebenarnya msa untuk ak tgk my fav tv series, CHUCK....hehe

memang addicted la tengok series  ni, same goes to prison break (da xde sambungan da), gossip girl, desperate housewife, house, laverage, etc..

tambah-tambah menarik bile sekarang Morgan (chuck's bestfriend) dapat intersect tu plak
macho gile bile dy sebut 'guys, I know kung fu' ....hahaha, macam chuck mula2 dapat intersect 2.0....
can't wait for the next episode

 Zachary Levi @ Chuck...hehe

Wednesday, June 1, 2011

thanks ayu ♥ ♥

salam semua...

post kali ni sy buatkan khas untuk someone special....
Miss Ayuani @ Mish Aryu @ Ola Oli

thank you sebab ayu editkan gambar kak
happy sgt sampaikan buat post ni khas untuk ayu....;p
(sebenarnya nak tunjuk kat semua orang gambar yang ayu edit ni,hehe)

inilah hasilnya ^^

thank you again....sayang ayu... ^_^


p/s: kalau ayu rasa nk edit lagi gambar2 kak mirah, sangat-sangatlah di alukan...hehe